WordPress Tip Divi Builder van Elegant Themes.

Sommige zaken besteed je uit, andere doe je zelf. Ik ondersteun de doe-het-zelf-er en geeft hierbij tips over bedrijven, software of diensten die erg goed zijn en ik zelf ook gebruik. Zo zijn er tips voor goedkope, eenvoudige logo’s en voor ijzersterke webhosting.

De WordPress tip is de Divi builder van Elegant Themes. Een goed converterende en responsive WordPress website maken begint met het kiezen van de juiste theme of template. Naast voordelen voor de website zelf, moet de template ook gebruiksgemak bieden voor jou én de bezoeker. Het maken van de juiste keuze voor een WordPress theme is dan ook van groot belang. In dit artikel lees je alles over Elegant Themes, het Divi Theme én de Divi Page Builder. Op deze manier maakt u eenvoudig de verstandigste keuze voor uw WordPress website die je zelf wilt gaan bouwen.

Wat biedt Elegant Themes?

In jouw zoektocht naar een WordPress template, kan de naam Elegant Themes je vrijwel niet zijn ontgaan. Deze grote speler op het gebied van website thema’s en plug-ins timmert al meer dan 8 jaar aan de weg. Met meer dan 400.000 klanten en ruim 40 medewerkers, is Elegant Themes actief in verschillende landen wereldwijd.

Op dit moment heeft Elegant Themes maar liefst 87 WordPress thema’s en plug-ins in haar portefeuille. De aangeboden producten zijn daarbij van hoge kwaliteit en voorzien van een concurrerende prijs. Zo heb je voor slechts $69,00 per jaar toegang tot alle beschikbare thema’s. Om gebruik te kunnen maken van alle thema’s en de bijbehorende plug-ins betaal je $89,00 per jaar.

Daarnaast biedt Elegant Themes ook een voordelige oplossing als je de producten veelvuldig en voor langere tijd wilt gaan gebruiken. Dit “lifetime access” pakket geeft je zelfs toegang op de templates die in de toekomst worden toegevoegd. Deze alles-in-een oplossing is de beste keuze als je veel gebruik maakt van WordPress voor het bouwen van websites. Het “lifetime access” pakket schaf je voordelig aan door een éénmalige betaling van $249,00!

Een geschikt theme voor uw website

Niet iedere template haalt het beste in jouw website naar boven. Zo kan het zijn dat een theme niet gebruiksvriendelijk genoeg is zoals een template met Visual Composer. Daarnaast kan een template ook slecht gecodeerd of geprogrammeerd zijn. In beide gevallen is dit dus niet de beste keuze voor jouw WordPress website. Maar wat is dan wel de juiste keuze op het gebied van WordPress themes?

Wordpress Tip Divi Builder 1

Wat is Divi Theme?

De Divi WordPress template is bewezen gebruiksvriendelijk. Het geeft jou de mogelijkheid om zelfs pagina’s te kunnen ontwikkelen zonder dat daar enige kennis over het schrijven van codes voor nodig is. Elegant Themes heeft hiermee een flexibele template ontwikkeld die geheel aansluit bij de Divi Page Builder. Deze builder is een uitbreiding van het content management systeem binnen WordPress.

 

Met de Divi Page Builder kun je jouw website pagina’s eenvoudig opmaken en invoeren. Daarnaast is de builder niet alleen in combinatie met Divi Theme te gebruiken, maar kan deze ook toegepast worden op andere themes binnen WordPress. Het kan daarbij wel voorkomen dat je met behulp van de CSS de stijl moet aanpassen aan de gekozen template.

 

Voor wie is Divi Theme en Divi Page Builder geschikt?

De Divi template en builder is geschikt voor de beginnend WordPress gebruikers. Na je kort verdiept te hebben in de werking van het programma, kun je snel én efficiënt webpagina’s creëren, invoeren en plaatsen. Een optimale werking van Divi wordt gegarandeerd als deze in combinatie met de speciaal ontwikkelde functies wordt gebruikt. Desgewenst kun je deze modules eenvoudig uit laten breiden door Funky Monkee websites. Ik werk zelf ook bijna altijd met Divi! De Page Builder van Divi kan eveneens worden toegepast op maatwerk templates. Dit geeft u de mogelijkheid om de template aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen.

 

De voordelen van de Divi Builder

Het gebruik van Divi Theme geeft veel voordelen als deze in combinatie met de Divi Page Builder wordt gebruikt. Het creëren van geavanceerde en responsive pagina’s is er daar één van. Enkele andere voordelen van de Divi Page Builder zijn:

  • weinig bibliotheken nodig waardoor paginasnelheid behouden blijft
  • diverse voorbeeldpagina’s beschikbaar
  • opslagmogelijkheid voor uw layouts
  • real-time review
  • elke module is apart in te stellen met behulp van CSS
  • geoptimaliseerde modules voor diverse secties

 

4.0 front-end builder van Divi

Sinds 2019 is Divi 4.0 beschikbaar. Deze versie van Divi beschikt over een front-end builder. Daarmee heb je de mogelijkheid om webpagina’s ook vanaf de voorzijde te kunnen bewerken. Met Divi 4.0 kun je elementen aan de voorzijde verplaatsen of vergroten, maar ook tekst kan snel en simpel aangepast worden. Zelfs het formaat van de pagina kan via de voorzijde worden aangepast.

Wordpress Tip Divi Builder 2

Deze website wordt niet gesponsord door Elegant Themes. Affiliate Disclaimer: Op deze pagina staat een “affiliate link”. Dit zijn externe links die u naar een product of dienst leiden. Funky Monkee websites ontvangt compensatie wanneer u vervolgens via die link iets aanschaft. Er zijn geen extra kosten voor u aan verbonden. Wel gebruikt Funky Monkee websites deze diensten zelf ook!

Chat met Arthur
👋 Fijn dat je er bent!
Ik ben Arthur. Waar kan ik je mee helpen?
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner