Website review

Voldoet jouw website niet aan je verwachtingen?

Website review

Voldoet jouw website niet aan je verwachtingen? Met mijn website review wordt jouw website onderworpen aan een grondige inspectie en analyse. Door de kritische blik van Funky Monkee word je op de hoogte gebracht voor welke verbeteringen jouw website vatbaar zijn. Zie het als een APK, maar dan voor websites.

Wat houdt een website review in?

Met de website review van Funky Monkee wordt er ingelogd op jouw website, gevolgd door een grondige en uitgebreide analyse. Denk hierbij aan het uiterlijk, gebruiksvriendelijkheid, weergave op mobiele apparaten, interne en externe links, SEO, beveiliging, laadtijd, afbeeldingen compressie, meta titels & tags, call-to-action banners en nog veel meer!

Vervolg website review

Vervolgens wordt de review opgenomen op video waarbij je exact ziet waar ik het over heb en hoe je dit kunt verbeteren.

Indien gewenst kan ik natuurlijk ook een offerte maken om elk besproken verbeterpunt door te voeren.

Voor deze service betaal je slechts € 149,- (excl BTW).

 

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.