Webhosting Tip Vimexx

 

Sommige zaken besteed je uit, andere doe je zelf. Ik ondersteun de doe-het-zelf-er en geeft hierbij tips over bedrijven, software of diensten die erg goed zijn en ik zelf ook gebruik. Zo zijn er tips voor goedkope, eenvoudige logo’s en een plug-in waarmee je makkelijk jouw eigen website kunt bouwen; de Divi builder.

De webhosting tip is het bedrijf Vimexx. Om jouw WordPress website te kunnen installeren en lanceren, is het verkrijgen van serverruimte noodzakelijk. Deze ruimte is vergelijkbaar met de werking van een harde schijf, en wordt ook wel hosting genoemd. Dit is namelijk de plek waar uw website wordt ondergebracht. Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan hostingbedrijven.

Ze variëren onderling sterk qua service, het aantal aangeboden MB’s en natuurlijk de maandelijkse kosten. De prijzen liggen doorgaans tussen de € 4,00 en € 50,00 euro. In sommige gevallen kunnen de kosten voor webhosting zelfs nog hoger oplopen. Toch hoeft goede hosting niet duur te zijn. Hostingbedrijf Vimexx bewijst dat kwaliteit hand in hand kan gaan met voordelige tarieven.

 

Website laten hosten door Vimexx

Vimexx is één van de vele hosting aanbieders in Nederland. Als onderdeel van de Amsterdamse stichting Digi NL, heeft Vimexx is slechts één jaar tijd ruim 4.500 klanten onder haar hoede mogen nemen. Deze groei is mede te danken aan het ruime aanbod van pakketten en de lage hosting prijzen die Vimexx daarbij hanteert.

Zo ben je al in het bezit van een compleet webhosting pakket voor slechts € 0,45 per maand. Hoewel dit bedrag exclusief wordt berekend, zijn ook de bijkomende Btw-kosten op dit bedrag verwaarloosbaar. Het hostingpakket garandeert naast een lage en zeer concurrerende prijs wél een behoorlijke ruimte aan opslag en dataverkeer. Bij Vimexx kun je dan ook rekenen op een hosting met 2 GB opslag en 25 GB dataverkeer voor slechts € 0,45.

Wil je ook jouw domeinnaam laten registreren bij Vimexx? Ook dan kun je rekenen op scherpe tarieven. Zo betaal je voor een .NL website maar € 3,99 per jaar. Tevens kun je rekenen op een leuke welkomstkorting. Het eerste jaar betaal je slechts € 0,89 voor uw domeinregistratie.

Uitstekende ondersteuning en prijs-kwaliteitsverhouding

Hoewel de hosting tarieven van Vimexx aantrekkelijk zijn, laat ook de service en ondersteuning niets te wensen over. De klantenservice is eenvoudig te bereiken middels de chat die beschikbaar is op de website van Vimexx. Een reactie laat nooit lang op zich wachten en wordt adequaat beantwoord.

Vimexx is een jong en fris hostingbedrijf met een zeer uitgebreid aanbod aan webhosting pakketten. De maandelijkse kosten zijn daarbij zeer laag terwijl de gebruiker kan rekenen op een prima service en ondersteuning. Daarnaast zijn onder andere WordPress, Magento en Joomla met één klik te installeren.

Webhosting Tip Vimexx 1

Deze website wordt niet gesponsord door Vimexx. Affiliate Disclaimer: Op deze pagina staat een “affiliate link”. Dit zijn externe links die u naar een product of dienst leiden. Funky Monkee websites ontvangt compensatie wanneer u vervolgens via die link iets aanschaft. Er zijn geen extra kosten voor u aan verbonden. Wel gebruikt Funky Monkee websites deze diensten zelf ook!

Chat met Arthur
👋 Fijn dat je er bent!
Ik ben Arthur. Waar kan ik je mee helpen?
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner