Heeft jouw website een quick fix nodig?

Is er een onderdeel defect? Bestaande website aanpassen?

Quick Fix / website repareren

Website kapot door groot of klein defect? Met Quick Fix repareer ik websites. We bekijken het probleem en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Geen verrassingen of vervelende discussies dus. Duidelijkheid voor beide partijen!

Quick Fix, fixed price

Voor websites met een bak aan ellende en zeer veel uren werk, wijk ik af van mijn uurtarief en spreken we van te voren een vast tarief af, anders kost het repareren meer dan een nieuwe website laten bouwen.

*Is jouw website niet door mij gebouwd? Ook dan kun je een Quick Fix aanvragen!

 

Website reparatie: veel voorkomende Quick Fix

 

U kunt het zo gek niet bedenken of ik kan uw probleem oplossen d.m.v. een quick fix.
Een aantal voorbeelden die vaak voorkomen:

Contact formulier stuk?

Contactformulier

Contactformulieren die niets versturen, spam genereren of juist naar een ander e-mailadres moeten doorsturen.

 

WordPress theme veranderen?

WordPress theme veranderen

Een nieuw WordPress theme dat moderner is of zichzelf beter aanpast op mobiele apparaten. Dit gaat vaak niet zonder slag of stoot.

Is jouw website gehackt?

Hackers

De hack verwijderen en de website doorlopen om de achterdeur voor hackers te sluiten. Bestaande wachtwoorden veranderen, gebruikersnamen en wachtwoorden nalopen en de website vervolgens “echt” beveiligen.

Word je niet goed gevonden in Google?

SEO (= gevonden worden op Google)

SEO plug-in installeren, SEO meta data per pagina titel en omschrijving invoeren, meta tekst afbeeldingen invoeren, SSL (groen slotje) activeren, website aanmelden bij Google Search Console, de sitemap aanmelden, Google Analytics inbouwen en koppelen aan jouw account, afbeeldingen compressen t.b.v. de snelheid en een website versneller inbouwen.

Website verhuizen naar andere provider?

Verhuizingen

Website verhuizen, e- mailaddressen incl. alle e-mails verhuizen, domeinnaam verhuizen intern of naar een andere provider.

Nieuwe pagina? Of een pagina aanpassen?

Pagina’s

Nieuwe pagina’s aanmaken en deze inrichten met door jouw geleverde teksten en foto’s. Ik gebruik daarbij o.a. animaties, schaduwen, overlays, parallax, etc. De pagina’s zien er hierdoor uit als elk ander profesioneel ontworpen website. Denk ook aan het plaatsen van de nieuwe pagina’s in het navigatie menu.

Can we fix it? Yes, we can!

Staat jouw probleem hier niet tussen? Geen probleem, ik bezit een hoog oplossend vermogen. Neem contact op en leg jouw probleem uit. Een link naar de website of een screenshot helpen vaak problemen te verduidelijken.

Informeer naar de mogelijkheden om jouw website te repareren
1 Step 1
Zijn de problemen / kapotte onderdelen op de buitenkant van de website zichtbaar?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.