Website geplaatst op 27 september 2017

Funky Monkee websites heeft een nieuwe website gemaakt voor Rechts Advies. Rechts Advies is een bedrijf, bestaande uit juristen, die hun expertise en kennis over het rechtsysteem (nationaal & internationaal) aanbieden in abonnementsvorm.

Rechts Advies staat klaar voor ondernemers, of je nu een ZZP-er bent of een MKB hebt. Voor een gunstig tarief ben je verzekerd van een expertise hulplijn die uitkomst biedt en geld bespaart, wanneer er problemen/conflicten zich voordoen.
Alle teksten, foto’s en video’s zijn aangeleverd door Rechts Advies en aan mij de taak om dit tot een mooi, duidelijk geheel te maken.

Deze site is ook zeer mobielvriendelijk en zal zich perfect aanpassen aan elk maat scherm.
Een aantal functionaliteiten die in de site gebouwd zijn:
– de mogelijkheid om een service aan te schaffen voor een eenmalige prijs,
– de mogelijkheid om een herhaalde service aan te schaffen voor een maandelijks tarief (incasso),
– een Whitepaper Campagne, die de lezer handige tips verstuurt,zoals mijn persoonlijke favoriet: “Legal Proof in 5 stappen”

Op pingdom.com wordt vermeld dat de nieuwe website een laadtijd heeft van 1,30 seconden. Sneller dan 84% vergeleken met andere websites! Daar zullen niet alleen de bezoekers van de website, maar ook Google blij mee zijn!

Ik wens Rechts Advies veel succes met de nieuwe website en haar bezoekers een oplossing voor hun ondernemers problemen/conflicten!

Snelheid van deze website gemeten op pingdom.com