Website geplaatst op 13 februari 2018
Funky Monkee websites heeft meerdere bestaande websites aangepast en online geplaatst voor PVR Schilderswerken

PVR Schilderswerken is een schilders- en latexspuitbedrijf dat zich richt op particulieren, maar ook bedrijven. PVR Schilderswerken is jarenlang in de omgeving Brabant gevestigd geweest en Brabant was ook haar werkomgeving. PVR Schilderswerken had in totaal een tiental websites die vroeger gebruikt werden. Alleen de teksten en de metawoorden (de woorden die Google opneemt) waren voor de omgeving Brabant ingevoerd. Sommige metawoorden moesten dus aangepast worden en andere metawoorden verwijderd. Al met al, een zeer perfectionistisch precisie klus.

Het doel was om alle 10 websites:

  • te verhuizen van provider,
  • de  provincie en plaatsnamen aan te passen van Brabant en Brabantse plaatsnamen naar Zuid Holland en Zuid Hollandse plaatsnamen qua teksten, SEO, metawoorden, zoektermen etc.,
  • te voorzien van een SSL verbinding (groen slotje), dit voor de SEO en uiteraard voor encryptie / veiligheid,
  • alle websites aan elkaar te linken.
  • op de verschillende pagina’s de javascript fixen.

 

Op zich een eenvoudige klus, maar wel een die secuur uitgevoerd moet worden. Vanwege het feit dat er ook 10 websites zijn, was het een grote klus. Het ging om in totaal meer dan 175 webpagina’s!

Op pingdom.com wordt vermeldt dat de nieuwe website een laadtijd heeft van 1.28 seconden. Vergeleken met andere websites is dit 84% sneller!

Ik wens PVR Schilderswerken veel succes met de nieuwe websites!

Snelheid van deze website gemeten op pingdom.com

Ook zo'n website?