Website geplaatst op 25 oktober 2017
Funky Monkee websites heeft een nieuwe website gemaakt voor jouwbetereversie.nl

jouw betere versie is een bedrijf dat zich richt op begeleiding van particulieren met uiteenlopende vraagstukken. Er wordt gebruik gemaakt van coaching, counseling en meditatie. Ben je dezelfde valkuilen in jouw leven beu en wil je inzicht in je denken, voelen en handelen? Zet dan je stap in beweging naar jouw betere versie!

Het doel was om een frisse, artistiek ogende website te maken die zacht aanvoelde, passie en rust uitstraalde. Dat gevoel moest passen bij het bedrijf en het bedrijf online vertegenwoordigen. Foto’s, logo en teksten zijn allemaal aangeleverd door jouw betere versie en aan mij de taak de mooie foto’s te integreren in de website, zodat het geheel soepel oogt en loopt.

De website is gekoppeld aan een software dat fungeert als een reserveringssysteem. De website van jouw betere versie kan hierdoor op een efficiënte wijze  reserveringen aannemen, waarna de cliënten na afloop van de reservering keurig een bevestiging ontvangen.

Verder is het ook wel het melden waard, dat deze website een spoed opdracht was. Binnen 3 dagen is het domeinnaam verhuist van provider en opgebouwd. Met alle functies: werkende email adressen, SSL (groen slotje), reserveringssysteem en meer!

Op pingdom.com wordt vermeldt dat de nieuwe website een laadtijd heeft van 1.32 seconden. Vergeleken met andere websites is dit 83% sneller!

Ik wens jouwbetereversie.nl veel succes met de nieuwe website!

Snelheid van deze website gemeten op pingdom.com

Ook zo'n website?