Website geplaatst op 5 september 2017

Funky Monkee websites heeft een nieuwe website gemaakt voor De Retail Academie. De Retail Academie is een bedrijf die uw sales versterkt met krachtige verkooptrainingen, E-Learning en Coaching. Voor kleinere en grote bedrijven. Ook bieden zij Mystershops aan, waarbij nauwkeurig in kaart gebracht wordt hoe uw personeel functioneert.
Alle teksten, foto’s en video’s zijn aangeleverd door De Retail Academie en aan mij de taak om dit tot een mooi, duidelijk geheel te maken. Deze site is ook zeer mobielvriendelijk en zal zich perfect aanpassen aan elk maat scherm.
Een aantal functionaliteiten die in de site gebouwd zijn:
– de mogelijkheid om een service aan te schaffen voor een eenmalige prijs,
– de mogelijkheid om een herhaalde service aan te schaffen voor een maandelijks tarief (incasso),
– een Whitepaper Campagne, die de lezer handige tips verstuurt,
– de mogelijkheid om na aanschaf van een service direct toegang te krijgen tot het E-Learning portaal. Hierbij is ook in te stellen aan hoeveel mensen toegang verleend wordt en de medewerkers kunnen direct aangemeld worden.
Op pingdom.com wordt vermeld dat de nieuwe website een laadtijd heeft van 3,26 seconden. Sneller dan 49% vergeleken met andere websites! Daar zullen niet alleen de bezoekers van de website, maar ook Google blij mee zijn!

Ik wens De Retail Academie veel succes met de nieuwe website en haar bezoekers veel een leermomenten!

Snelheid van deze website gemeten op pingdom.com

Ook zo'n website?