Portfolio

Neem gerust een kijkje in mijn keuken.

Funky Monkee’s portfolio.

Neem gerust een kijkje in mijn keuken.

Voorbeelden van mijn werk:

Laten we uw ideeën bespreken

Ervaringen van anderen:

onderstaande recensies zijn niet gefabriceerd en zijn hier na te lezen.

“Arthur maakt prima websites. Prijs/kwaliteit zeer goed. En snapt ook dat gebruikers geen IT specialisten zijn. ook zijn geduld is prijzenswaardig.”

“FANTASTISCH!!! Wereld site gemaakt door Arthur !!!! Een echte aanrader, snel en adequaat. Voor twijfelaars: unlockedbv.nl en oordeel”

“Zeer tevreden met de webshop die Arthur voor mij gemaakt heeft. Ik heb hem zojuist opdracht gegeven om nog een website voor mij te maken. Goede en snelle communicatie, service en advies.”

“Geweldig , ik raad het iedereen aan , service alsof je in de jaren 70 bent!
Zeer positief.”

“Snelle actie, goede prijsstelling, en je merkt dat hij echt wil dat je tevreden bent. Voor een Amsterdammer ook nog eens best een toffe peer.”

“Altijd een gok om met iemand die je niet fysiek ontmoet in zee te gaan. Arthur bleek het winnende lot uit de loterij. Snelle analyse,heldere communicatie, snelle verwerking van werkzaamheden, meedenkend en adviserend. Ik zal zeker vaker een beroep op hem doen!”

“Mijn website moest perfect zijn, én op tijd af! Ik zat met mijn handen in mijn haren en hier was mijn reddende engel, Arthur van Funky Monkee Websites. Arthur heeft in drie dagen tijd een compleet nieuwe website voor mijn bedrijf gebouwd. Naar mijn volle tevredenheid, aldus een rasechte perfectionist. Niets was Arthur teveel: altijd vriendelijk, meegaand, humoristisch en meedenkend. Ook een tikkeltje eigenwijs dat ervoor gezorgd heeft dat ik zijn zelf bedachte aanpassing in 1 keer goedkeurde!
Arthur draagt zelf initiatieven aan, tips en tricks wat erg prettig werkt. Hij is een goede luisteraar, heeft gevoel voor zijn vak en hij is een snelle werker. Ik ben blij met de video’s achteraf die al mijn hoe-vragen beantwoorden.
Arthur is een topper die ik zeer zeker aan anderen aanbeveel! Het was plezierig om met Arthur samen te werken!”

“Was onlangs op zoek naar iemand die een website voor me kon maken. Omdat Marktplaats altijd een inspiratiebron voor me is, daar eerst maar eens op gekeken. De advertentie van Funky Monkee sprak me gelijk aan.
Telefonisch contact gezocht met Arthur van Funky Monkee, uitgelegd dat er behoorlijk tijdsdruk op de opdracht zat.
Geen probleem voor Arthur, binnen notime was er een concept. Binnen notime was de website in de lucht, zelfs in het weekend voor ons er aan gewerkt.
Wij zijn trots op onze website vuurwerkvoorbinnen.nl”

“Arthur van Funky Monkee heeft voor mij naar volledige tevredenheid een fantastische website gemaakt! Ook de service achteraf is perfect!”

“Ik kan Arthur aan iedereen aanraden. Met name het mee-denken en de manier van communiceren heb ik als erg fijn ervaren.”

“Funky Monkee websites heeft voor ons een geweldige site gebouwd. Erg prettig om mee samen te werken; meedenkend en vol leuke ideeën.”

“Arthur van Funky Monkee Websites heeft voor mij een complete website gebouwd.

Sterke punten zijn:
– luistert goed wat de klant wil en draagt ook zelf ideeën aan.
– zeer goede en vlotte communicatie per mail.
– betaalbare en goede kwaliteit.
– binnen gestelde tijd gereed.
– komt zijn afspraken na.
– legt na oplevering van de site goed uit hoe je zelf het e.e.a. kunt onderhouden / wijzigen.

Arthur is een gedreven en vakbekwaam website bouwer. Voor mij een dikke 10 !”