Over Funky Monkee websites

(let’s get funky!)

Over Funky Monkee gesproken

Mijn naam is Arthur Wilson en Funky Monkee is de naam die ik al jaren gebruik voor alles wat ik online doe. Ik werk alleen en ben zeer bekwaam in het bouwen, repareren, onderhouden en inspecteren van websites. Ik ben zzp-er en heb ♥ voor webdesign. Ik werk het liefst met WordPress.

Waarom Funky Monkee met WordPress werkt?

WordPress maakt het voor mijn klanten makkelijk. Je hoeft dan niet met HTML en CSS in de weer. Of computerprogramma’s zoals Brackets of Dreamweaver te bestuderen om een foto in je website aan te passen. Geen idee waar ik het over heb? Dat kan en dáárom werk ik het liefst met WordPress.

Het is toch Monkey? Niet Monkee?!

Klopt. De naam Funky Monkee stamt van heel wat jaren terug, toen ik voor het eerst actief werd op het internet. Onder dit pseudoniem heb ik veel geleerd, bijgedragen, gesteund, gegamed en zelfs ooit eens gezamenlijk open source software gemaakt.

Websites Funky Monkee

Uitstraling en vormgeving zijn gekoppeld aan een eerste indruk en de eerste indruk van jouw bezoeker is meestal zeer streng. Bezoekers zijn kritisch, zeker op het internet. Funky Monkee websites hecht daarom het grootste belang aan design, snelheid en lay-out van jouw website.

Funky Monkee
heeft een rommelig bureau heet Arthur Wilson is een eenmanszaak is een zzp-er is at your service is flexibel legt goed uit

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
js_loader
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 10 beoordelingen
js_loader

  over Funky Monkee

  gesloten en leeg

  Een echte vormgever bouwt jouw website
  Responsive design; perfect op mobiel
  Moderne design technieken
  Goed doordacht design
  Flexibele GRID componenten
  Volledig in je eigen huisstijl dus 100% uniek.
  Inclusief professionele foto’s
  Incl. dynamische slideshows

  Persoonlijk

  Ik ben in 2015 begonnen met mijn eenmanszaak Funky Monkee websites. Ik werk in een kantoor aan huis. Dit zorgt wellicht voor een minder profesionele indruk in vergelekijking met een groot bureau, maar mijn ervaring is dat ik d.m.v. eerlijkheid en transparantie en een sterke prijs-kwaliteit verhouding, mij met menig webdesign bureau kan meten.

  Ik ben een eerlijk persoon. Daar doe ik altijd mijn best voor en vertel dit anderen met trots. Als het goedkoper kan, dan geef ik dat aan. Ik kan je duidelijk vertellen wat er moet gebeuren en hoe het beter kan of zelfs minder goed & goedkoper. Hoe zaken in de ICT lopen kan ik goed overbrengen in mensentaal zonder dat je zelf ICT gestudeerd moet hebben om het te begrijpen. Ik ben pro-actief. Ik denk met je mee en lever ideeën aan.

  CV

  Ik heb ICT gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik veel geleerd over o.a. HTML & CSS, databases &SQL, maar ook over de object georiënteerde programmeertaal Java.

  Ik blijf mezelf ontwikkelen en lees nog steeds vaak over de nieuwste ontwikkelingen van WordPress, plug-ins en SEO.

  Manier van werken

  Je titel komt hier

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Korte versie

  Wij hebben een gesprek.

  Ik krijg een goede indruk van wat de wensen zijn.

  Ik stel een plan van aanpak op waarin alle afspraken staan, zoals functionaliteiten, levertijd, kosten, gebruikte plugins, etc.

  Wij bespreken eventuele wijzigingen aan het plan van aanpak totdat wij beiden akkoord zijn.

  De 1e aanbetaling vindt plaats.

  De bouw wordt gestart.

  De website zal gesloten zijn voor het publiek.

  Jij krijgt een inlogcode waarmee je de vorderingen kunt volgen en mij eventueel kunt aansturen.

  Na voltooiing en goedkeuring van de nieuwe website zullen de SEO werkzaamheden starten en de aanmelding bij Google Search Console.

  De website wordt geopend voor het publiek.

  De eindbetaling vindt plaats.

  Lange versie

  Wij hebben een gesprek. Dit is meestal een persoonlijke ontmoeting of een telefoongesprek. Ik sta open voor Skype o.i.d.

  Ik krijg een goede indruk van wat de wensen zijn. Ik moet alle functionaliteitnen weten, de deadline, welke websites jij interessant vindt, e.d.

  Ik stel een plan van aanpak op waarin alle afspraken staan, zoals functionaliteiten, levertijd, kosten en gebruikte plugins.
  Ook leg ik hierin vast dat de website:

  – een laadtijd heeft van gegarandeerd onder de 4 seconden,

  – Responsive design; perfect op mobiel,

  – volledig in je eigen huisstijl dus 100% uniek,

  – voldoet aan de GDRP. Met een cookiebar die cookies activeert na het klikken op “akkoord” en verwijzingen naar het privacybeleid.

  Wij bespreken eventuele wijzigingen aan dit plan van aanpak, totdat wij er beiden akkoord over zijn. Het is zeer belangrijk dat wij beiden het erover eens zijn en kunnen nakomen wat in het plan staat.

  De 1e aanbetaling vindt plaats. Dit is 50% van de overeengekomen prijs. Na de aanbetaling start de bouw.

  Dit kan op het domein wat jij gekocht hebt of als die nog niet aanwezig is op een testserver van Funky Monkee websites.

  De bouw wordt gestart. Ik stuur vaak korte video’s waarin de laatste vorderingen getoond worden. Als de vorderingen niet echt spannedn zijn, dan mail ik erover. Ook vermeld ik wat de volgende stappen zullen zijn.

  De website is tijdens de bouw gesloten voor het publiek. Jij krijgt een inlogcode waarmee je achter gesloten deuren meekijkt naar de vorderingen en mij evt. kunt aansturen.

  Let op: ik schrijf geen teksten. Ik ken jouw branche namelijk niet zo goed als jij. De teksten, maar ook de foto’s zullen geleverd moeten worden. De foto’s moeten eigendom van jou zijn. Anders schendt je copyright rechten en daar volgt eerder of later een boete op. Heb je geen afbeeldingen dan kunnen deze aangeschaft worden op sites zoals Shutterstock.

  Hierbij een lijst van wat jij zult moeten aanleveren:

  – teksten voor elke pagina,

  – scherpe afbeeldingen,

  – een Gmail account + inloggegevens (SEO),

  – een logo,

  – 1e aanbetaling van 50%.

  Na voltooiing en goedkeuring van de nieuwe website zal de SEO en de aanmelding bij Google Search Console.

   

  Mijn SEO werkzaamheden die bij een nieuwe website horen zijn:

  – aanmelden Google Console,

  – aanmelden sitemap,

  – afbeeldingen compressen waardoor ze lichter zijn en de website sneller laadt,

  – alle geleverde teksten van elke pagina, voorzien van de juiste (H1, H2, H3) tags,

  – de website voorzien van een SSL verbinding,

  – elke webpagina voorzien van een meta titel,

  – elke webpagina voorzien van een meta omschrijving,

  – elke afbeelding voorzien van een meta tag.

   

  Vervolgens maak ik een video die alle uitgevoerde SEO werkzaamheden toont. De meeste personen weten niet hoe dit te controleren.

  De website wordt geopend voor het publiek.

  De eindbetaling vindt plaats.

  Ik vraag jou of je een recensie over onze samenwerking wilt schrijven op Google of op Facebook. Dit is absoluut niet verplicht, maar welkom.

  Welkom

  bij Funky Monkee websites

  Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

  De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

  Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

  About this website

  I would like to explain my design choices of this website.

  When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

  So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

  For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.