Over Funky Monkee websites

(let’s get funky!)

Over Funky Monkee gesproken

Mijn naam is Arthur Wilson en Funky Monkee is de naam die ik al jaren gebruik voor alles wat ik online doe. Ik werk alleen en ben zeer bekwaam in het bouwen, repareren, onderhouden en inspecteren van websites. Ik ben zzp-er en heb ♥ voor webdesign. Ik werk het liefst met WordPress.

Waarom Funky Monkee met WordPress werkt?

WordPress maakt het voor mijn klanten makkelijk. Je hoeft dan niet met HTML en CSS in de weer. Of computerprogramma’s zoals Brackets of Dreamweaver te bestuderen om een foto in je website aan te passen. Geen idee waar ik het over heb? Dat kan en dáárom werk ik het liefst met WordPress.

Het is toch Monkey? Niet Monkee?!

Klopt. De naam Funky Monkee stamt van heel wat jaren terug, toen ik voor het eerst actief werd op het internet. Onder dit pseudoniem heb ik veel geleerd, bijgedragen, gesteund, gegamed en zelfs ooit eens gezamenlijk open source software gemaakt.

Websites Funky Monkee

Uitstraling en vormgeving zijn gekoppeld aan een eerste indruk en de eerste indruk van jouw bezoeker is meestal zeer streng. Bezoekers zijn kritisch, zeker op het internet. Funky Monkee websites hecht daarom het grootste belang aan design, snelheid en lay-out van jouw website.

Funky Monkee
heeft een rommelig bureau heet Arthur Wilson is een eenmanszaak is een zzp-er is at your service is flexibel legt goed uit

Google Rating
5.0
Based on 14 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 7 reviews

  over Funky Monkee

  gesloten en leeg

  Een echte vormgever bouwt jouw website
  Responsive design; perfect op mobiel
  Moderne design technieken
  Goed doordacht design
  Flexibele GRID componenten
  Volledig in je eigen huisstijl dus 100% uniek.
  Inclusief professionele foto’s
  Incl. dynamische slideshows

  Persoonlijk

  Ik ben in 2015 begonnen met mijn eenmanszaak Funky Monkee websites. Ik werk in een kantoor aan huis. Dit zorgt wellicht voor een minder profesionele indruk in vergelekijking met een groot bureau, maar mijn ervaring is dat ik d.m.v. eerlijkheid en transparantie en een sterke prijs-kwaliteit verhouding, mij met menig webdesign bureau kan meten.

  Ik ben een eerlijk persoon. Daar doe ik altijd mijn best voor en vertel dit anderen met trots. Als het goedkoper kan, dan geef ik dat aan. Ik kan je duidelijk vertellen wat er moet gebeuren en hoe het beter kan of zelfs minder goed & goedkoper. Hoe zaken in de ICT lopen kan ik goed overbrengen in mensentaal zonder dat je zelf ICT gestudeerd moet hebben om het te begrijpen. Ik ben pro-actief. Ik denk met je mee en lever ideeën aan.

  CV

  Ik heb ICT gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik veel geleerd over o.a. HTML & CSS, databases &SQL, maar ook over de object georiënteerde programmeertaal Java.

  Ik blijf mezelf ontwikkelen en lees nog steeds vaak over de nieuwste ontwikkelingen van WordPress, plug-ins en SEO.

  Je titel komt hier

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Mijn werkwijze

  Werkwijze

  Wij hebben een gesprek. Dit is meestal een persoonlijke ontmoeting of een telefoongesprek. Ik sta open voor Skype o.i.d.. Hierbij krijg ik een goede indruk van wat jouw wensen zijn. Ik moet alle functionaliteiten weten, de deadline, welke websites jij interessant vindt, e.d.. Daarna volgt een plan van aanpak.

   

  Plan van Aanpak

  Bij ons plan van aanpak staan alle afspraken vermeld, zoals functionaliteiten, levertijd, kosten en gebruikte plug-ins.

  Ook kun je bij onze werkwijze rekenen op de volgende garanties:

  - een laadtijd van gegarandeerd onder de 4 seconden,

  - responsive design; passend op verschillende schermformaten,

  - volledig in je eigen huisstijl, dus 100% uniek.

  Bij eventuele wijzigingen aan dit plan van aanpak, dienen wij daar beiden akkoord over te zijn. Het is zeer belangrijk dat wij het eens zijn en dat we nakomen wat er in het plan staat.

   

  Vervolg werkwijze

  De eerste aanbetaling vindt plaats. Dit is een percentage van het bedrag. Na de aanbetaling vervolgen we onze werkwijze. Dit kan op het domein wat jij gekocht hebt of als die nog niet aanwezig is, op een testserver van Funky Monkee websites. Dan wordt de bouw van de website alvast gestart en in een later stadium verhuisd.

  Vervolgens wordt de bouw gestart. Ik stuur vaak korte video's waarin moeilijk te omschrijven vorderingen getoond en uitgelegd worden. Als de vorderingen niet echt spannend zijn, dan mail ik daarover. Bij onze werkwijze vermeld ik ook wat de volgende stappen zullen zijn.

  De website is tijdens de bouw gesloten voor het publiek. Jij krijgt een inlogcode waarmee je achter gesloten deuren meekijkt naar de vorderingen en mij van feedback kunt voorzien.

   

  Geen teksten en afbeeldingen

  Belangrijk om te weten; bij onze werkwijze schrijf ik geen teksten. Ik ken jouw branche namelijk niet zo goed als jij. De teksten, maar ook de foto's zullen aangeleverd moeten worden. De foto's moeten eigendom van jou zijn. Anders schend je copyright rechten en daar volgt eerder of later een boete op. Heb je geen afbeeldingen dan kan ik je adviseren waar deze aan te schaffen.

   

  Hierbij een lijst van wat jij zult moeten aanleveren:

  - teksten voor elke pagina

  - scherpe afbeeldingen

  - een Gmail account + inloggegevens  Dit t.b.v. de SEO (= gevonden worden op Google),

  - een logo (of ik kan er een voor je ontwerpen),

  - Eerste aanbetaling.

   

  SEO en aanmelden

  Na voltooiing en goedkeuring van de nieuwe website volgt de SEO en de aanmelding bij Google Search Console.

  Mijn SEO werkzaamheden die bij een nieuwe website horen zijn:

  - aanmelden Google Console

  - aanmelden sitemap

  - afbeeldingen compressen waardoor ze lichter zijn en de website sneller laadt

  - alle geleverde teksten van elke pagina, voorzien van de juiste (H1, H2, H3) tags

  - de website voorzien van een SSL verbinding

  - elke webpagina voorzien van een meta titel

  - elke webpagina voorzien van een meta omschrijving.

  Eindfase werkwijze

  Tot besluit maak ik een video die alle uitgevoerde SEO werkzaamheden toont. Veel mensen weten niet hoe dit te controleren. Vervolgens wordt de website gepubliceerd en daarna vindt de eindbetaling plaats.

  PS: Ik vraag jou of je een recensie over onze samenwerking of werkwijze wilt schrijven op Google of op Facebook. Dit is absoluut niet verplicht, maar natuurlijk uiterst welkom.

  Welkom

  bij Funky Monkee websites

  Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

  De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

  Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

  Welcome

  at Funky Monkee websites

  When you always build websites for others, it is great to have 100% control of the appearance and flow of your own website. This allows me to unleash any creative decision. Even if it's smart or not, so to say.

  The assignment I gave myself was to build a website which shows creativity, in font usage, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a casual spoken manner.

  For the used green-pink color combination throughout the website, I was inspired by the colors of the logo of a popular band. I like the green-pink color combination and believe it fitss very well with the Pop Art images.