Nieuwe Website

Wilt u een creatieve & professionele website?

Fris Design

Mooie, moderne, goede websites. Niets minder.

Wordpress CMS

U logt in op de website en past teksten en foto’s eenvoudig aan.

Responsive

Past op elk formaat scherm, van telefoon tot breedbeeld.

Nieuwe website nodig?

Elke website die ik maak is of heeft:

 

Repsonsive. Dat wil zeggen dat het mooi past op ieder maat scherm. Denk aan een monitor, een iPad, een mini tablet of een kleine maat mobiele telefoon.

Snelle laadtijd. Wist u dat: mensen afhaken als het langer duurt dan 3 seconden voordat de pagina laadt? Klik maar rond op deze website, van pagina naar pagina. Wel tellen hé?

Vindbaar. Er is niets erger dan een mooie website waar niemand op komt behalve u zelf. Ik weet wat nodig is voor een goede Google indexering.

Duidelijk. Ik werk graag met SMART geformuleerde teksten en duidelijke afbeeldingen. We willen niet dat bezoekers uw website verlaten omdat ze niet kunnen vinden wat zij zoeken.

Gebouwd naar wens. U gaat niet eerder online totdat u en ik er samen achter staan. Voor u: 100% tevredenheid gegarandeerd. Voor mij: Ik wil dat u mij aanbeveelt bij anderen.

Kwaliteit. WordPress is gratis, maar om echt voor een top website te gaan, moet je wel WordPress software aanschaffen. Ik werk met de beste software die te koop is en dat merk je aan het eindproduct.

Kosten nieuwe website

alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

En? Gaan we samen aan de slag met uw project?

bijvoorbeeld www.mijn-website.nl

Een moment geduld aub.

Funky Monkee’s Tips voor diegenen die het zelf willen proberen.

Logo Tip: Envato Graphic River

Graphicriver Envato is een digitale marktplaats die creatieve producten verkoopt voor webdesigners, zoals thema's, afbeeldingen, video, audio, fotografie en 3D-modellen. Envato heeft meer dan 1,5 miljoen actieve kopers en verkopers en meer dan 6 miljoen leden. Envato...

Lees meer

WordPress Tip: Divi Builder

Deze website is gebouwd met Divi. Als u op zoek bent naar een nieuw WordPress theme dan zult u één naam bijna zeker tegenkomen: Elegant Themes. Met een groot portfolio van aantrekkelijke thema's, een selectie van krachtige plugins en een actieve community van...

Lees meer

Webhosting Tip: Vimexx

Tip: Vimexx Webhosting Om zelf een WordPress website te kunnen installeren heb je serverruimte nodig waar jouw website op komt te staan. Dat heet webhosting. Je kunt webhosting vergelijken met de harde schijf van je computer waar je bestanden op staan. Alleen in...

Lees meer