Nieuwe website Zonneflex

door | mrt 2, 2020 | nieuwe website | 0 Reacties

Nieuwe website Zonneflex

Nieuwe website gebouwd en opgeleverd voor Zonneflex.
Divi theme en builder geïnstalleerd samen met iThemes Security Pro waarmee de website op zeer veel punten beveiligd is. Zonneflex had eerst een zelfgebouwde WordPress website. Deze is vervangen door een nieuwe, die beter past op mobiele devices. Alle eerder geschreven blog berichten op de oude website zijn behouden voor de nieuwe website.

Om de website beter te laten passen op mobiele devices is vooral gewerkt en gesleuteld aan het menu en de diaslider die je op elke pagina terug vindt. Ook zijn de laadtijden van elke pagina snel/kort. De samenwerking en communicatie verliep, goed, soepel en duidelijk.

Ik wens Zonneflex veel succes met de nieuwe website!

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.