Nieuwe website Vloerverwarming Garant

door | sep 20, 2021 | nieuwe website | 0 Reacties

Nieuwe website Vloerverwarming Garant

Funky Monkee websites heeft weer een project gebouwd en opgeleverd; een nieuwe website voor Vloerverwarming Garant.

Vloerverwarming Garant had mij benaderd nadat ik hun eerste bedrijfswebsite he mogen bouwen voor de gietvloer tak van hun bedrijf, namelijk Gietvloer Garant.

De foto’s en teksten zijn geleverd door Marco Grau, de eigenaar van Vloerverwarming Garant (en Gietvloer Garant natuurlijk) en de rest van de site is ontworpen en gebouwd door mijzelf, oftewel Funky Monkee websites.

De website is gebouwd in Divi en ik deel hieronder de SEO score en de snelheid score gemeten op respectievelijk RankMath en GT Metrix.

Snelheidtest Vloerverwarming Garant SEO score Vloerverwarming Garant

De uitleg video’s zijn gemaakt & afgeleverd en dienen als naslagwerk voor de eigenaar om zelfstandig zijn site eenvoudig aan te passen in teksten of foto’s. Uiteraard kan ik dat ook op afroepbasis doen, maar de mogelijkheid om het zelfstandig te doen is er.

Bekijk de website en beoordeel zelf!

Wil je meer websites zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wil je jouw plannen voor een nieuwe website bespreken? Dat kan door hier te klikken.

Ik wens Marco van Vloerverwarming Garant veel succes met de nieuwe website!

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.