Nieuwe website Vloerverwarming Garant

Funky Monkee websites heeft weer een project gebouwd en opgeleverd; een nieuwe website voor Vloerverwarming Garant.

Vloerverwarming Garant had mij benaderd nadat ik hun eerste bedrijfswebsite he mogen bouwen voor de gietvloer tak van hun bedrijf, namelijk Gietvloer Garant.

De foto’s en teksten zijn geleverd door Marco Grau, de eigenaar van Vloerverwarming Garant (en Gietvloer Garant natuurlijk) en de rest van de site is ontworpen en gebouwd door mijzelf, oftewel Funky Monkee websites.

De website is gebouwd in Divi en ik deel hieronder de SEO score en de snelheid score gemeten op respectievelijk RankMath en GT Metrix.

Snelheidtest Vloerverwarming Garant SEO score Vloerverwarming Garant

De uitleg video’s zijn gemaakt & afgeleverd en dienen als naslagwerk voor de eigenaar om zelfstandig zijn site eenvoudig aan te passen in teksten of foto’s. Uiteraard kan ik dat ook op afroepbasis doen, maar de mogelijkheid om het zelfstandig te doen is er.

Bekijk de website en beoordeel zelf!

Wil je meer websites zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wil je jouw plannen voor een nieuwe website bespreken? Dat kan door hier te klikken.

Ik wens Marco van Vloerverwarming Garant veel succes met de nieuwe website!

Chat met Arthur
👋 Fijn dat je er bent!
Ik ben Arthur. Waar kan ik je mee helpen?
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner