Nieuwe website THT PT

door | sep 22, 2021 | nieuwe website | 0 Reacties

Nieuwe website THT PT

Funky Monkee websites heeft een mooie website gelanceerd; een nieuwe website voor THT PT, wat staat voor Ten Minste Houdbaar Tot – Personal Training.

THT PT, oftewel Nino Neumann, is een EREPS gecertificeerd personal trainer in Amsterdam. Met zijn mobiele gym biedt hij op locatie een-op-een personal trainingen, duo trainingen en small group trainingen aan. Ook voor kickboks trainingen (techniek en conditie) kun je bij hem terecht.

De foto’s en teksten zijn geleverd door Nino Neumann, de eigenaar van THT PT en de rest van de site is ontworpen en gebouwd door mijzelf, oftewel Funky Monkee websites. Aangezien dit een startend bedrijf is met plannen voor de toekomst, is de website uit te breiden voor evt. toekomstige plannen die in een later stadium gewenst kunnen worden.

Qua snelheid en SEO kun je de score’s hieronder bekijken.

snelheidscore THT PT

seo score THT PT

De uitleg video’s zijn gemaakt & afgeleverd en dienen als naslagwerk voor de eigenaar om zelfstandig zijn site eenvoudig aan te passen in teksten of foto’s. Uiteraard kan ik dat ook op afroepbasis doen, maar de mogelijkheid om het zelfstandig te doen is er.

Bekijk de website en beoordeel zelf!

Wil je meer websites zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wil je jouw plannen voor een nieuwe website bespreken? Dat kan door hier te klikken.

Ik wens Nino van Ten Minste Houdbaar Tot – Personal Training veel succes met de nieuwe website!

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.