Nieuwe website THT PT

Funky Monkee websites heeft een mooie website gelanceerd; een nieuwe website voor THT PT, wat staat voor Ten Minste Houdbaar Tot – Personal Training.

THT PT, oftewel Nino Neumann, is een EREPS gecertificeerd personal trainer in Amsterdam. Met zijn mobiele gym biedt hij op locatie een-op-een personal trainingen, duo trainingen en small group trainingen aan. Ook voor kickboks trainingen (techniek en conditie) kun je bij hem terecht.

De foto’s en teksten zijn geleverd door Nino Neumann, de eigenaar van THT PT en de rest van de site is ontworpen en gebouwd door mijzelf, oftewel Funky Monkee websites. Aangezien dit een startend bedrijf is met plannen voor de toekomst, is de website uit te breiden voor evt. toekomstige plannen die in een later stadium gewenst kunnen worden.

Qua snelheid en SEO kun je de score’s hieronder bekijken.

snelheidscore THT PT

seo score THT PT

De uitleg video’s zijn gemaakt & afgeleverd en dienen als naslagwerk voor de eigenaar om zelfstandig zijn site eenvoudig aan te passen in teksten of foto’s. Uiteraard kan ik dat ook op afroepbasis doen, maar de mogelijkheid om het zelfstandig te doen is er.

Bekijk de website en beoordeel zelf!

Wil je meer websites zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wil je jouw plannen voor een nieuwe website bespreken? Dat kan door hier te klikken.

Ik wens Nino van Ten Minste Houdbaar Tot – Personal Training veel succes met de nieuwe website!

Chat met Arthur
👋 Fijn dat je er bent!
Ik ben Arthur. Waar kan ik je mee helpen?
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner