Nieuwe website The Purty Central

Funky Monkee websites heeft weer een project gebouwd en opgeleverd; een nieuwe website voor The Purty Central.

The Purty Central is een Ierse pub en restaurant in Dublin, Ierland. Een pub waar ik regelmatig te vinden ben, wanneer ik in Ierland ben. Ik heb deze website mogen bouwen na gesprekken met de eigenaar, die erg ontevreden was over zijn simpele, te kleine, te langzame en te dure website was. De “oude / vorige” website was gekoppeld aan een zeer duur bestel systeem, waarmee er gerechten besteld en bezorgd konden worden in de lockdown n.a.v. Corona.

Ik heb zijn “oude” website live en draaiende gehouden, terwijl ik de nieuwe, verbeterde website op een verborgen plek bouwde. Toen de vernieuwde website en de vernieuwde Take Away bestelsysteem goedgekeurd was, heb ik ervoor gezorgd dat het oude verwijderd werd, het nieuwe geplaatst inclusief een verhuizing van hostingbedrijf op dezelfde dag! De website was enkel 2 uur offline tijd tijdens sluitingstijd!

De foto’s en teksten zijn geleverd door Derek O’Brien, de eigenaar van The Purty Central en de rest van de site is ontworpen en gebouwd door mijzelf, oftewel Funky Monkee websites. Ook heb ik het koppelen van het bestelsysteem en het afhaal / bezorg menu met de website gerealiseerd en de gewenste betaalmogelijkheden in orde gemaakt.

De uitleg video’s zijn gemaakt & afgeleverd en dienen als naslagwerk voor de eigenaar om zelfstandig zijn site eenvoudig aan te passen in teksten of foto’s. Uiteraard kan ik dat ook op afroepbasis doen, maar de mogelijkheid om het zelfstandig te doen is er.

Bekijk de website en beoordeel zelf!

Wil je meer websites zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wil je jouw plannen voor een nieuwe website bespreken? Dat kan door hier te klikken.

Ik wens Derek van The Purty Central veel succes met de nieuwe website!

Chat met Arthur
👋 Fijn dat je er bent!
Ik ben Arthur. Waar kan ik je mee helpen?
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner