Nieuwe website The Purty Central

door | sep 20, 2021 | nieuwe website | 0 Reacties

Nieuwe website The Purty Central

Funky Monkee websites heeft weer een project gebouwd en opgeleverd; een nieuwe website voor The Purty Central.

The Purty Central is een Ierse pub en restaurant in Dublin, Ierland. Een pub waar ik regelmatig te vinden ben, wanneer ik in Ierland ben. Ik heb deze website mogen bouwen na gesprekken met de eigenaar, die erg ontevreden was over zijn simpele, te kleine, te langzame en te dure website was. De “oude / vorige” website was gekoppeld aan een zeer duur bestel systeem, waarmee er gerechten besteld en bezorgd konden worden in de lockdown n.a.v. Corona.

Ik heb zijn “oude” website live en draaiende gehouden, terwijl ik de nieuwe, verbeterde website op een verborgen plek bouwde. Toen de vernieuwde website en de vernieuwde Take Away bestelsysteem goedgekeurd was, heb ik ervoor gezorgd dat het oude verwijderd werd, het nieuwe geplaatst inclusief een verhuizing van hostingbedrijf op dezelfde dag! De website was enkel 2 uur offline tijd tijdens sluitingstijd!

De foto’s en teksten zijn geleverd door Derek O’Brien, de eigenaar van The Purty Central en de rest van de site is ontworpen en gebouwd door mijzelf, oftewel Funky Monkee websites. Ook heb ik het koppelen van het bestelsysteem en het afhaal / bezorg menu met de website gerealiseerd en de gewenste betaalmogelijkheden in orde gemaakt.

De uitleg video’s zijn gemaakt & afgeleverd en dienen als naslagwerk voor de eigenaar om zelfstandig zijn site eenvoudig aan te passen in teksten of foto’s. Uiteraard kan ik dat ook op afroepbasis doen, maar de mogelijkheid om het zelfstandig te doen is er.

Bekijk de website en beoordeel zelf!

Wil je meer websites zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wil je jouw plannen voor een nieuwe website bespreken? Dat kan door hier te klikken.

Ik wens Derek van The Purty Central veel succes met de nieuwe website!

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.