Nieuwe website Stichting Jongeren Die het Kunnen

Funky Monkee websites deelt trots mee dat ik de nieuwe website gebouwd en opgeleverd heb voor Stichting Jongeren Die het Kunnen (JDK) De foto’s maken de website en deze hebben een Urban karakter, iets waar om gevraagd werd bij het de eerste gesprekken.

Daarbij is de Divi theme en builder geïnstalleerd samen met iThemes Security Pro waarmee de website op zeer veel punten beveiligd is.

Voor Stichting JDK heb ik het logo (enkel voor mobiele apparaten) iets aangepast. Ik wil benadrukken dat ik het niet ontworpen heb, maar wel de benaming heb aangepast, want “Jongeren Die het Kunnen” was te klein om goed te kunnen lezen op mobiel. Dus hanteert de website hetzelfde logo, alleen dan met “JDK” voor mobile devices. De website is uiteraard gekoppeld aan Google Analytics om te kunnen zien welke pagina’s ervoor zorgen dat de lezer verder leest en welke pagina’s als laatste bezocht zijn, die de lezer de website doet verlaten.

Nieuwe website Stichting JDK 1 Nieuwe website Stichting JDK 2

De site past perfect op elk mobiel apparaat, waarbij alle foto’s, de teksten en het menu zich prima aanpast. Als gegoten, zeg ik dan! Verder heeft Stichting JDK ook gekozen voor hosting, onderhoud en support, waarbij zij geen omkijken meer naar de site hebben, deze wordt totaal onderhouden en in geval van nood, staat de oplossing paraat!

De focus lag hier echt op snelheid en SEO (Google vindbaarheid), want de vorige website had een laadtijd van ongeveer 10 seconden per pagina.

Bekijk de website en beoordeel zelf!

Wilt u meer websites zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wilt u uw plannen voor een nieuwe website bespreken? Dat kan door hier te klikken.

Ik wens Stichting JDK veel succes met de nieuwe website!

Chat met Arthur
👋 Fijn dat je er bent!
Ik ben Arthur. Waar kan ik je mee helpen?
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner