Nieuwe website Stichting Jongeren Die het Kunnen

door | mrt 22, 2021 | nieuwe website | 0 Reacties

Nieuwe website Stichting Jongeren Die het Kunnen

Funky Monkee websites deelt trots mee dat ik de nieuwe website gebouwd en opgeleverd heb voor Stichting Jongeren Die het Kunnen (JDK) De foto’s maken de website en deze hebben een Urban karakter, iets waar om gevraagd werd bij het de eerste gesprekken.

Daarbij is de Divi theme en builder geïnstalleerd samen met iThemes Security Pro waarmee de website op zeer veel punten beveiligd is.

Voor Stichting JDK heb ik het logo (enkel voor mobiele apparaten) iets aangepast. Ik wil benadrukken dat ik het niet ontworpen heb, maar wel de benaming heb aangepast, want “Jongeren Die het Kunnen” was te klein om goed te kunnen lezen op mobiel. Dus hanteert de website hetzelfde logo, alleen dan met “JDK” voor mobile devices. De website is uiteraard gekoppeld aan Google Analytics om te kunnen zien welke pagina’s ervoor zorgen dat de lezer verder leest en welke pagina’s als laatste bezocht zijn, die de lezer de website doet verlaten.

De site past perfect op elk mobiel apparaat, waarbij alle foto’s, de teksten en het menu zich prima aanpast. Als gegoten, zeg ik dan! Verder heeft Stichting JDK ook gekozen voor hosting, onderhoud en support, waarbij zij geen omkijken meer naar de site hebben, deze wordt totaal onderhouden en in geval van nood, staat de oplossing paraat!

De focus lag hier echt op snelheid en SEO (Google vindbaarheid), want de vorige website had een laadtijd van ongeveer 10 seconden per pagina.

Bekijk de website en beoordeel zelf!

Wilt u meer websites zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wilt u uw plannen voor een nieuwe website bespreken? Dat kan door hier te klikken.

Ik wens Stichting JDK veel succes met de nieuwe website!

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.