Nieuwe website Esther Sprenkeling – Gezinsadvocaat

door | feb 26, 2020 | nieuwe website | 0 Reacties

Nieuwe website Esther Sprenkeling

Nieuwe website gebouwd en opgeleverd voor Esther Sprenkeling. Divi theme en builder geïnstalleerd samen met iThemes Security Pro waarmee de website op zeer veel punten beveiligd is.
Deze website is gekoppeld aan Google Analytics, waarmee website bezoekers gegevens uitgelezen kunnen worden. Met deze gegevens kun je de website verder aanpassen, indien je ziet dat er bepaalde pagina’s zijn waar de bounce-rate hoog is. Ook is haar Klantenvertellen account gekoppeld via API, waardoor de nieuwste recensies ook af te lezen zijn op haar website.

De afbeeldingen die in deze website gebruikt zijn, zijn erg indrukwekkend op een artistiek niveau en passen uitstekend bij elk onderwerp. Aangeleverd door Esther zelf. De samenwerking met Esther verliep fijn, snel en duidelijk, zoals ik gewend ben met haar. Ik wens Esther veel succes en mochten jullie onverhoopt een gezinsadvocaat nodig hebben, lees de recensies maar, met Esther zit je goed!

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.