Nieuwe website Eigen Kracht! Jeugd & Gezin

door | mrt 8, 2021 | nieuwe website | 0 Reacties

Nieuwe website Eigen Kracht!

Funky Monkee websites heeft een nieuwe website gebouwd en opgeleverd voor Eigen Kracht!

Daarbij is de Divi theme en builder geïnstalleerd samen met iThemes Security Pro waarmee de website op zeer veel punten beveiligd is.

Voor Eigen Kracht! heb ik het logo iets aangepast. Ik wil benadrukken dat ik het niet ontworpen heb, maar wel aangepast in kleur en het horizontaal neergezet, als een lange balk, zo te zeggen. De website is uiteraard gekoppeld aan Google Analytics om te kunnen zien welke pagina’s ervoor zorgen dat de lezer verder leest en welke pagina’s als laatste bezocht zijn, die de lezer de website doet verlaten.

logo Eigen Kracht!

De site past perfect op elk mobiel apparaat, waarbij alle foto’s, de teksten en het menu zich prima aanpast. Als gegoten, zeg ik dan! Verder heeft Eigen Kracht! ook gekozen voor hosting, onderhoud en support, waarbij zij geen omkijken meer naar de site hebben, deze wordt totaal onderhouden en in geval van nood, staat de oplossing paraat!

De focus lag hier echt op snelheid en SEO (Google vindbaarheid) , daarbij is het volgende gedaan;

  • Website aangemeld bij Search Console,
  • Sitemap aangemeld bij Search Console,
  • De website opengezet is om geïndexeerd te worden,
  • Meta titels ingevoerd,
  • Meta teksten ingevoerd,
  • Meta tags op afbeeldingen geplaatst,
  • Google Analytics account aangemaakt is,
  • Google Analytics gekoppeld is aan de website.

Eigen Kracht maakt gebruik van Support en Onderhoud waarbij zij geen omkijken hebben naar hun website! Elke maand ontvangen zij een rapportage die aangeeft welke updates toegepast zijn, hoeveel bezoekers hun website bezocht hebben en hoeveel hackers geblokkeerd zijn. Wel zo handig!

Bekijk de website en beoordeel zelf!

Wilt u meer websites zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wilt u uw plannen voor een nieuwe website bespreken? Dat kan door hier te klikken.

Ik wens Eigen Kracht! veel succes met de nieuwe website!

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.