Nieuwe webshop Crystal Nails Benelux

door | feb 27, 2020 | nieuwe website | 0 Reacties

Nieuwe webshop Crystal Nails Benelux

Nieuwe webshop gebouwd en opgeleverd voor Crystal Nails Benelux. Het primaire doel was om de webshop meer mobiel vriendelijk te maken. De oude webshop paste niet goed op mobiele devices en de klanten van Crystal Nails bestelden het meeste via mobiele devices. Dat is met de nieuwe webshop opgelost en de mobiele lay-out is intuïtief en zorgt voor een soepele bestel procedure zonder irritaties.
Deze opdracht moest extra zorgvuldig uitgevoerd worden. Deze webshop had al immers duizenden bestaande producten en heel veel klantgegevens en bestellingen. Al deze gegevens moesten mee in de nieuwe webshop. Bestaande klanten hebben immers hun bestellingen, facturen en accounts gewoon nodig.

Uiteraard is deze webshop zeer goed beveiligd met iThemes Security Pro, is Google Analytics ingebouwd en gekoppeld en zijn er tal van toepassingen die geautomatiseerd zijn om tijd te besparen en efficientie te verhogen.

Crystal Nails is ook verhuisd van provider. De vorige webhosting provider was goed & snel, maar zeer prijzig. ook bestond support uit instructies en geen acties. Crystal Nails wordt nu gehost via het onderhoudsabonnement van Funky Monkee websites. Hiervoor gebruik ik hosting van Vimexx en ben ikzelf de tussenpersoon die fungeert als support, mocht er iets voorvallen. Ik geef geen instructies, ik los problemen op.

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.