Nieuwe webshop Crystal Nails Benelux

Nieuwe webshop gebouwd en opgeleverd voor Crystal Nails Benelux. Het primaire doel was om de webshop meer mobiel vriendelijk te maken. De oude webshop paste niet goed op mobiele devices en de klanten van Crystal Nails bestelden het meeste via mobiele devices. Dat is met de nieuwe webshop opgelost en de mobiele lay-out is intuïtief en zorgt voor een soepele bestel procedure zonder irritaties.
Deze opdracht moest extra zorgvuldig uitgevoerd worden. Deze webshop had al immers duizenden bestaande producten en heel veel klantgegevens en bestellingen. Al deze gegevens moesten mee in de nieuwe webshop. Bestaande klanten hebben immers hun bestellingen, facturen en accounts gewoon nodig.

Uiteraard is deze webshop zeer goed beveiligd met iThemes Security Pro, is Google Analytics ingebouwd en gekoppeld en zijn er tal van toepassingen die geautomatiseerd zijn om tijd te besparen en efficientie te verhogen.

Crystal Nails is ook verhuisd van provider. De vorige webhosting provider was goed & snel, maar zeer prijzig. ook bestond support uit instructies en geen acties. Crystal Nails wordt nu gehost via het onderhoudsabonnement van Funky Monkee websites. Hiervoor gebruik ik hosting van Vimexx en ben ikzelf de tussenpersoon die fungeert als support, mocht er iets voorvallen. Ik geef geen instructies, ik los problemen op.

Chat met Arthur
👋 Fijn dat je er bent!
Ik ben Arthur. Waar kan ik je mee helpen?
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner