Wil je een website die altijd up-to-date is?

Elke dag een back-up? Iemand nodig die elk (toekomstig) probleem oplost?

Onderhoud

Om je website online te plaatsen dien je naast goede webhosting er ook voor te zorgen dat je plug-ins regelmatig van nieuwe updates worden voorzien. Funkee Monkee’s onderhoudsabonnement voorziet in deze behoefte. Onderhoud en hosting voor slechts €10,- per maand!

Dit onderhoudsabonnement kost €10 per maand en is inclusief:

Naast onderhoud ook hosting

Toegegeven, bij de meeste hostingbedrijven betaal je misschien ietsje minder, maar bij ernstige gebreken gebeurt het vaak dat jij instructies ontvangt hoe je het zelf mag oplossen. Dat moet je in dat geval wel kunnen.

Funky Monkee neemt alle zorgen uit handen. Ik pas alle updates toe (gemiddeld 5 per maand). Ook maak ik dagelijks back-ups en zorg dat jouw site op supersnelle en bewaakte servers draait. Bij ernstige problemen, kom ik in actie. Ik fix het probleem en zorg dat je weer z.s.m. online bent.

 

Onderhoud & back-ups

Elke website bestaat uit onderdelen die iets doen. Dat kan een contactformulier zijn, website beveiliging of bijvoorbeeld een dia slider.

Deze onderdelen heten plug-ins. Ze worden regelmatig voorzien van nieuwe updates. Hierdoor worden ze sneller, beter beveiligd of op een andere manier verbeterd.

Log je weinig in en pas je deze updates niet toe, dan loop je het risico dat je website te traag wordt. Verouderde plug-ins zijn ook een ingang tot jouw website voor hackers. Met name eenvoudige websites beschouwen hackers als uitstekend oefenmateriaal. Daarom dien je jouw website up-to-date te houden en goed te beveiligen.

Helaas gebeurt het ook vaak dat wanneer de updates toegepast worden, dat plug-ins in conflict raken met andere plug-ins. Er bestaan op moment van schrijven ongeveer 50.000 WordPress plug-ins, dus dit gebeurt best vaak. Wanneer jij een update toepast die helaas de gehele website breekt, dan moet je dit terugdraaien. Er bestaat helaas geen knopje die een update terugdraait in WordPress, dus moet dit handmatig opgelost worden.

Met een onderhoudsabonnement neem ik alle updates en back-ups uit handen. Ik controleer jouw website elke dag en maak back-ups a.d.h.v. hoe vaak jij de teksten, foto’s, producten van jouw website aanpast. Dit spreken we van tevoren gezamenlijk af. Mocht ik een update toepassen die de website breekt, dan zorg ik dat jouw website binnen een mum van tijd weer in volle glorie online staat. Je hoeft je dus totaal niet bezig te houden met het saaie, technische gedeelte van jouw website.

Kosten onderhoudsabonnement

Je betaalt voor deze combinatie van hosting en onderhoud jaarlijks €120,- (excl BTW). Bij opzegging van dit onderhoudsabonnement dien je rekening te houden met 1 maand opzegtermijn. Het restant van het jaar krijg je uiteraard netjes teruggestort op jouw rekening.

 

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.