Funky Monkee websites is vernieuwd, want Funky Monkee websites bestaat 5 jaar! Het was tijd voor een nieuwe look. Ik ben er trots op dat FMW al 5 jaar bestaat, maar ben vooral blij dat ik er zelf nog veel plezier in heb en dat er zoveel mensen zijn die de weg naar mij toe weten te vinden.

Toen ik 5 jaar geleden met Funky Monkee websites begon, had ik motivatie, hoop, drive en voelde ik deze uitdaging tot in mijn tenen, maar ik had geen idee welke kant het op zou gaan. De afgelopen 5 jaar vloog voorbij en ik heb veel gebouwd, gerepareerd en opgelost. Maar ook veel mensen leren kennen en mijn netwerk uitgebouwd.

Na 5 jaar is de tijd aangekomen om alles te vernieuwen, vind ik zelf. Dus ik ben de laatste maanden aan het werk geweest met een nieuw logo, een nieuwe website, maar ook andere zaken die de workflow verbeteren. Zo heeft mijn nieuwe website contact formulieren die doorvragen wanneer de bezoeker een antwoord geeft. Vinkt de bezoeker aan dat hij/zij een Quick fix nodig heeft, dan verschijnen er vragen in het formulier die over de Quick fix verder doorvragen.

Wat ook nieuw en handig is, is dat wanneer ik een bericht post op mijn website, dat het bericht ook meteen verschijnt in Facebook, LinkedIn, Twitter en Google Mijn Bedrijf. Ik kan er ook voor kiezen om berichten in te plannen, zoals bijvoorbeeld aanstaande maandag om 10:00 en dan het bericht door te pushen naar alle platforms waar ik op aanwezig ben. Niet meer inloggen op 4 platforms dus; dikke time-saver!

Verder ben ik zeer te spreken over de laadtijden van mijn nieuwe website. Die liggen onder de 3 seconden. De nieuwe website scoort ook een 90 op Google PageSpeed Insights. Ik hoop dat binnenkort in de ranking terug te zien 😉

Bekijk mijn nieuwe website en logo; ik ben benieuwd wat je ervan vindt en hoor het graag, dus laat een comment achter!

Wil je jouw website ook vernieuwen? Neem dan contact op of lees over deze dienst.

Chat met Arthur
👋 Fijn dat je er bent!
Ik ben Arthur. Waar kan ik je mee helpen?
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner