WEBSITE CONTENT WRITING

Better ranking in Google’s organic search results

Google Rating
4.8
Based on 39 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 9 reviews
js_loader

Professional Web Texts

Need professional-sounding content for your website? Funky Monkee is happy to help you. In addition to creating a new website, you can purchase content writing specially designed to get you the most traction on the internet.

SEO Website Content

SEO website content allows your website to score significantly more ‘hits’ with popular search engines. My vast experience means I can create the best layout for your website while displaying the most useful information prominently to the visitors. Your website content will stand out with SEO keywords without becoming annoying to read. I can even deliver each topic or sub-topic in a word file with a page title, description, and keywords.

Our Website Content Success

Funky Monkee has successfully provided many websites with clear and concise website content. Our website content has significantly helped businesses improve their conversion rates. The work I have done serves as examples that I hope will entice you to make an online application or purchase. I can also help your company develop the best tone of voice for your website. This will undoubtedly ensure more success for your website!

Diëtistenpraktijk Het IJtje Review

“Arthur has been of great help to me. He is very patient and can help you with your website. He also helped me a lot with transferring a website. I would definitely recommend Arthur!”

www.dietisthetijtje.nl

How much do website texts cost?

The cost for Web texts is entirely dependent on the format of your website and your individual needs. Please contact me to discuss your requirements!

Need advice?

Not sure whether you want to write texts yourself or have them written for you? How much do website texts cost? I am happy to discuss all options with you. Send me an e-mail

Content Management Sytems & Tools

Do you want a website that
looks good? has additional features? is easy to use? is easily adaptable? fits on any screen? is SEO optimized? has legible text?
If so, you are in the right place!

Reviews

Read about some of our customers’ experiences below. These reviews can also be found online directly from previous customers.

Excellent
4.9
Based on 48 reviews
Heel prettig samengewerkt met Arthur. Hij luistert goed naar wat de klant wil en heeft veel kennis van het bouwen van websites in Wordpress. De dienstverlening ging verder dan gevraagd en heeft daarmee mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan Arthur van harte aanbevelen!
Funky Monkee is absoluut een aanrader als het gaat om het bouwen van websites! De persoonlijke aandacht die Arthur van Funky Monkee biedt is ongeëvenaard, en de snelheid waarmee hij de site ontwikkelt is indrukwekkend. Arthur werkt snel en is flexibel, en hij denkt graag met je mee om de perfecte website te creëren. Ik kan Funky Monkee van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige website tegen een betaalbare prijs!
Prettige samenwerking met Arthur van Funky Monkee bij de uitvoering van de website voor mijn coachpraktijk.Arthur reageert snel op vragen, denkt mee over de layout en de teksten van de website.Je ontvangt handleidingen om na afloop met je website aan de slag te kunnen om bijvoorbeeld zelf teksten of foto's aan te passen.
Via via ben ik bij FM terecht gekomen. Arthur heeft met alle geduld en duidelijkheid al mijn vragen beantwoord en een website voor mij gebouwd waar ik erg tevreden mee ben. FM is niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Maar naar mijn mening wel een goede en snelle website bouwer die de juiste ondersteuning biedt.
Arthur heeft me enorm geholpenMet het maken van een nieuwe siteHet ziet er prima uit !!!En iedere week krijg ik aanvragen van nieuwe klanten die onze j website gevonden hebben.www.cvketelhulp.nl
Arthur Wilson van Funky Monkee heeft wederom goed werk afgeleverd m.b.t. onze website. We waren 3 jaar nadat hij onze 1e website heeft gemaakt eens toe aan wat vernieuwing en vernieuwd is hij hoor!!Tevreden klant weer!!!
Bijna 3 jaar lang gewerkt met Arthur aan verschillende opdrachten. Het is erg fijn om met hem te werken. Zijn communicatie is erg adequaat en je kunt hem zelfs buiten de normale tijden om bereiken. Ik raad hem iedereen aan!
Zeer meedenkende en welwillende webdesigner die echt het beste met je voor heeft. Absolute aanrader
Als je website het begeven heeft, bel Arthur. Ook als je je site wil updaten, upgraden, gewoon aanpassen, of een nieuwe wil. Snel, deskundig, adequaat.
Een goede webdesigner die altijd klaar voor je staat en ook na kantoortijden! Hij denkt goed met je mee en is qua prijs/kwaliteit goed te noemen.Onlangs een WordPress website laten maken bij hem. Nu is de mooie website klaar. Ga zo door!
Ik heb Arthur gevraagd om een probleem met mijn site op te lossen. Hij reageert zeer adequaat en werkt zorgvuldig de processen door. Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop hij mij geholpen heeft. De communicatie verloopt snel en prettig. Kortom, een deskundig bedrijf.
Is een aardige gozer maar daarmee is helaas alles gezegd. Simpele klusjes duren oneindig en problemen blijven terugkomen. Verder wordt er ook niet meer gereageerd op berichten of telefoons nadat er is betaald. Enorme tijdverspilling.
Funky Monkee heeft mijn bedrijfswebsite up to date gemaakt (de oude deed het niet meer). Ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Goede samenwerking en goede adviezen gekregen. Korte doorlooptijd en het koste mij weinig tijd.
Communicatief sterk, adequaat, ter zake kundig, meedenkend, beleefd.
Het samenwerken met Arthur is een feestje. Hij de technische en creatieve know how, wij de tekstuele input en onder zijn bezielende leiding heeft onze mondhygienistenpraktijk een prachtige website.
Funky Monkee heeft mij geholpen met het aanpassen van mijn Shopify website. Zeer duidelijke uitleg door filmpjes te maken van de gemaakt aanpassingen zodat ik dit zelf in de toekomst kan aanpassen. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een aanrader.
de website is gebouwd naar onze gehele wenspakket.Arthur is een fijne man met veel geduld om mee samen te werken
Zeer goede ervaring met Funky Monkee websites. Arthur pakt het professioneel aan en heeft goede ideeën. Kleine aanpassingen zijn snel geregeld. Een aanrader...!
Webdesigner magie waar is het te vinden? Het is een goed bewaard geheim, maar ik heb de magie gevonden bij Funky Monkee! Arthur heeft mijn website in zijn schoot geworpen gekregen en die heeft hij op briljante wijze opgeknapt. En ik ben er onwijs blij mee!!!! De communicatie verliep lekker snel en soepel, waarbij aanpassingen vaak dezelfde dag doorgevoerd werden. Ondanks de vele lappen teksten wist hij er een interactieve website van te maken voor de gebruiker. Dus niet verder zoeken en gewoon contact opnemen. Tnx Arthur op een lange samenwerking! Groeten, Nathalie
Ik wilde al enige tijd een nieuwe website maar weet dat ik echt een klik moet hebben met degene die mijn ideeën gaat vertalen naar een look & feel . mij praktische tips geeft en het ook kan zeggen als mijn idee niet functioneel of mooi is. Bij funky monkee vond ik dit. Een klankboord een sparpartner en een kundig neerzetten met respect voor mijn wensen. Geen onverwachte kosten en heldere communicatie. Dank je wel Arthur voor een mooie website en samenwerking!
Aamzing to deal with! Totally understood the needs of our business, professional, responsive and improved our website and business as a result. Totally recommend.
He provided us an excellent website and online sales platform. Way faster and better that we have expected.
Thank you for the good work.
Ain't nothing funky over here! Zo enorm tevreden over onze website www.goodhair.nl! Arthur heeft ons uit de brand geholpen en ons ALLES geboden (en meer) wat we nodig hadden om onze website in stijl, op tempo en goed functionerend te lanceren! En dat allemaal in een termijn van twee weken! Met zijn professionele aanpak, snelle handeling en video tutorials kan je nooit meer de mist in gaan! Absolutely loved working with him! Cheers to good service!
Wat een topperrr van een web builder is dit! Niet alleen snel en behulpzaam maar ook enorm inzichtelijk, duidelijk en helder in communicatie! Houdt rekening met alle aspecten die je als klant over het hoofd kan zien en werkt kei hard voor gestelde deadline! 100% een aanrader aan een ieder die goede web builder zoekt. Zou niet anders meer willen, twee duimpjes omhoog! Bedank voor de mooie website!
Wij hebben onze site laten maken door Arthur Van Funky Monkee en zijn daar zeer tevreden over. Zit ik met een probleem dan lost hij dat direct op, zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij maken zeker weer gebruik van zijn diensten met een nieuwe website.
Funky Monkee doet waar het voor staat. Gedreven, enthousiast, tijdig en professioneel. Na oplevering van de website kun je rekenen op een goede service.
Ik heb inmiddels 2 websites laten maken door Funky Monkee. Een website met webshop en een webshop an sich.Het werkt erg prettig samen. Omdat ik niet alles uit handen wil geven maar ook zelf wil kunnen ‘rommelen’ in het Dashboard achter de site. Wanneer ik vastloop helpt Funky Monkee me door bijvoorbeeld een videotutorial te maken. Ook werkt hij snel, bij een vraag om een aanpassing wordt dat bijvoorbeeld vrijwel direct gedaan. Ook wanneer ik een aanpassing wil die niet zo voor de hand ligt, gaat hij opzoek naar het mogelijk maken er van. Funky Monkee is flexibel, prettig om mee samen te werken, denkt met je mee en het eindresultaat is gewoon goed.
Zonder overdrijven; je kunt je geen betere website bouwer dan Funky Monkee wensen!
Kwaliteit, prijs, engelengeduld, overal een oplossing voor en altijd positief gestemd. Arthur is een absolute koning 👑
Complete pakket is top👍🏼👍🏼👌🏼
Arthur Wilson van Funky Monkee heeft een nette website voor mijn onderneming neergezet!Ik wist zelf niet zo goed wat ik wilde, had alleen maar wat richtlijnen en hier heeft hij erg goed op geanticipeerd.Ik zal zeker Funky Monkee bij anderen aanbevelen.
Arthur heeft mij ontzettend goed geholpen. Hij is erg geduldig en kan je goed helpen bij je website. Daarnaast heeft hij mij ook erg goed geholpen bij het overzetten van een website. Ik zou Arthur zeker aanraden!
Erg betrokken en professioneel, weet wat je wilt en maatwerk is goed mogelijk
Arthur weet heel goed om je wensen te vertalen naar een schitterende website. Hij luistert goed, overlegd en creëert. Hij is super snel met het beantwoorden van vragen en helpt direct waar nodig. Ik beveel hem dan ook absoluut aan!
Betrouwbaar en snel, kundig en redelijk geprijsd. Alles wat je wilt, kritisch en oplossingsgericht tegelijk. Aanrader!
Arthur is niet alleen behendig in het ontwerpen van websites maar ook bijzonder aardig én behulpzaam. Mooi dat hij creatief meedenkt tijdens ontwerpproces.
Arthur is niet alleen behendig in het ontwerpen van websites maar ook bijzonder aardig én behulpzaam. Hij houdt de vaart erin en denkt creatief mee tijdens ontwerpproces. Een uitblinker.
Super blij met Arthur, hij onderhoud 12 websites van ons en werkt perfect.Arthur denkt mee in oplossingen een dikke 10+
Goed en snel en niet duur.
Voor onze groothandel hebben we diverse websites in onderhoud funky monkee Onlangs heeft funky monkee een nieuwe webshop geheel heeft ingericht naar onze wensen. Wij zijn hierover dik tevreden😄
Ik run twee grote laser klinieken in Amsterdam. Funky Monkee, managed mijn beide websites.
Hij is snel, doet wat hij belooft en is zeer betrouwbaar. Zeker een aanrader!
Deskundig, snel, vriendelijk en servicegericht, een dikke aanrader.
Arthur provides first class support and he is always ready to provide you with a clear explanation of the issues he's working on. Recommended!
Heel blij met het eindresultaat, goede service en goed contact gehad met Arthur
Super fijn contact gehad met Arthur over het opzetten van de website. Hij heeft mijn wensen perfect kunnen overbrengen en ik ben heeel blij met het eind resultaat. Daarnaast is de service na het opleveren voor als ik vragen had of vastliep ook echt fantastisch en ik zou hem zeker aanraden!
Arthur en service kun je in 1 adem noemen. Ondanks dat mijn website ietwat uitzonderlijke en lastige elementen in zich had, heb ik Arthur geen enkele keer horen klagen. Zelfs toen ik mij wat bezwaard voelde bleef hij herhalen dat hij met mij 1 prijs voor de website had afgesproken en dat ik die dus ook kreeg daarvoor. Naast deze uitzonderlijk nette houding heeft hij een esthetisch pareltje weten te bouwen voor mijn fotografiepraktijk. Kan hem niet genoeg aanbevelen!
Deze websitebouwer wil eerst goed luisteren naar de klant. Hij neemt daar de tijd voor en pleegt regelmatig overleg Hij spant zich in om het product tijdig te realiseren. De communicatie verloopt prettig en zeer klantgericht, met oog voor detail. Kortom prima product en een mooi resultaat.
Vertelt als simpel en goed in begrijpelijk taal over de bouw van de website
js_loader

Receive a personal quote with rates and options

Fill out the form, and I will contact you via phone as soon as possible. After discussing your needs, I will email you a quote on the same day.

  • $I'll call you at your earliest convenience.
  • $You will immediately receive the quote by e-mail
  • $Consultation is 100% free and without obligation
  • $No spam or hassle guarantee
Website Content Writing 1
1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
funky monkee websites logo

Funky Monkee Websites is rated 5.0 out of 5 stars based on 47 reviews.

Chat with Arthur
👋 Glad you're here!
I'm Arthur. What can I help you with?
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner