Contact opnemen

Goed idee. praten kost niets!

Omgeving Amsterdam

Ik woon in Amsterdam en ben best bereid om jou persoonlijk te ontmoeten onder genot van een kop koffie als je daar de voorkeur aan geeft.

Ook komt het vaak voor dat ik zonder de klant persoonlijk ontmoet te hebben, op afstand werk en dat we via email en/of telefoon overleggen over de vorderingen van jouw website. Dit verloopt goed en duidelijk. Op deze manier heb ik websites gebouwd en gerepareerd op afstand, zelfs in het buitenland.

Contact opnemen

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

via telefoon

via e-mail

1 Step 1
Over welke dienst gaat uw bericht / vraag?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

via offerte formulier

1 Step 1
Is de website bedoeld voor een bedrijf?
Heb je al een bestaande website?
Heb je een domeinnaam aangeschaft?
Wat moet jouw nieuwe website "kunnen"?
Is er sprake van een deadline?
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Welkom

bij Funky Monkee websites

Wanneer je altijd websites voor anderen bouwt, dan is het erg leuk om vrij spel te hebben met jouw eigen website.

De opdracht aan mijzelf was een website die creativiteit toont, in lettertype, afbeeldingen en manier van informatie weergeven. Een snel uiterlijk, maar wel met eerlijke inhoud. De teksten van deze website heb ik geschreven in gewone spreektaal.

Voor de gebruikte groen-roze kleurencombinatie door de gehele website, ben ik geïnspireerd door de kleuren van het logo van een band, die ik op dat moment aan het luisteren was. De groen-roze kleuren combinatie vind ik erg passen bij de gebruikte afbeeldingen in Pop Art stijl.

About this website

I would like to explain my design choices of this website.

When you are always building websites for others, it is very nice to have free rein with your own website.

So my assignment to myself was a website that shows creativity, in font, images and way of displaying information. A fast appearance, but with honest content. I have written the texts of this website in a form of address.

For the green-pink color combination, I was inspired by the colors of the band's logo, which I was listening to at the time. I think the color combination green-pink fits very well with the used images in pop art style.