Check of jouw email en wachtwoord gehackt zijn

Gebruik je al jaren hetzelfde e-mailadres om allerlei accounts aan te maken? Gebruik je voor dit email adres al een tijd hetzelfde wachtwoord? Check dan hier of jouw email en wachtwoord bekend zijn bij hackers: https://haveibeenpwned.com/. Jouw gegevens staan bij het maken van een account op de server van de desbetreffende dienst. Dus wanneer zij gehackt worden, hebben de hackers jouw email en wachtwoord. Gebruik jij voor meerdere accounts hetzelfde email adres en hetzelfde wachtwoord? Dan heb je een probleem.

Have I been Pwned? (HIBP) is een website waarmee internetgebruikers kunnen controleren of hun persoonlijke gegevens zijn aangetast door datalekken. De service verzamelt en analyseert honderden database-dumps en -pasta’s met informatie over miljarden gelekte accounts en stelt gebruikers in staat om naar hun eigen informatie te zoeken door hun gebruikersnaam of e-mailadres in te voeren. Gebruikers kunnen zich ook aanmelden om een melding te ontvangen als hun e-mailadres in toekomstige stortingen wordt weergegeven. De site is alom geprezen als een waardevolle bron voor internetgebruikers die hun eigen veiligheid en privacy willen beschermen. Have I Been Pwned? is gemaakt door beveiligingsexpert Troy Hunt. Ga naar de site en check of jouw email en wachtwoord gehackt zijn!

Mocht je wel gehackt zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op of lees over de dienst die ik aanbied; website reparatie.

Chat met Arthur
👋 Fijn dat je er bent!
Ik ben Arthur. Waar kan ik je mee helpen?
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner